Våra tjänster

När du behöver hjälp med fönsterrenovering eller fönsterbyte i Ludvika kan du vända dig till ett professionellt fönsterföretag som är specialister på fönster. Våra skickliga fönstermontörer är utbildade och har lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi utför arbetet på ett korrekt och säkert sätt.

Tc Byggtjänst är ett fönsterföretag i Ludvika som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar tjänster som fönsterbyte och fönsterrenovering. Vi har under många år hjälp fastighetsägare att skapa ett bättre inomhusklimat, minska sina uppvärmningskostnader och minska ljudnivån genom ett fönsterbyte i Ludvika. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte eller din fönsterrenovering. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera dina gamla fönster och samtidigt lämna tips och råd kring ditt fönsterbyte.

 

Fönsterbyte i Ludvika

När du ska byta fönster i Ludvika kan du kontakta ett fönsterföretag i Ludvika som är proffs på fönsterbyte. Vi kan hjälpa dig med hela din process, från att välja fönster till installation och bortforsling av dina gamla fönster. Att byta fönster behöver inte vara någon krånglig process utan vi ser till att ditt fönsterbyte genomförs på ett korrekt och säkert sätt och enligt leveransplan. Självklart lämnar vi också garantier för vårt utförda arbete så att du kan vara trygg med ditt fönsterbyte även efter att vi är klara.

 

Varför anlita ett fönsterföretag?

Du kan förvisso själv välja att byta ut dina fönster i din fastighet men det kräver att du vet hur fönster ska monteras så att det inte hamnar snett, inte blir maximalt isolerat eller helt enkelt inte blir korrekt monterat. Ett felaktigt monterat fönster kan också ta in vatten vilket kan leda till fuktskador och i längden dyrbara reparationer. Om du istället anlitar ett skickligt fönsterföretag som är specialister på fönsterbyte i Ludvika kan du vara säker på att fönsterbytet utförs ordentligt så att det nya fönstret uppfyller alla de egenskaper det har som bland annat värmeisoleringen. Dessutom är det lätt hänt att det inträffar en olycka när du arbetar med fönster, vilket gör att det kan bli onödigt dyrt att utföra arbetet själv.

 

Under vilka årstider kan ett fönsterbyte utföras?

Bästa tiden för att utföra ett fönsterbyte är förstås under vår, sommar och höst, då det inte är kallt ute. Dock är det oftast under vintern som man kommer att upptäcka att ens fönster släpper ut värme och in kyla, vilket får uppvärmningskostnader av fastigheten att öka. Då vill du säkert få dina fönster utbytta så snart som möjligt för att få ett behagligare inomhusklimat och samtidigt sänka dina uppvärmningskostnader. Det går alldeles utmärkt att göra ett fönsterbyte i Ludvika även under vintern. Enda skillnaden är att vi under vintertid byter ut ett fönster i taget så att inte kylan utifrån hinner påverka inomhusklimatet. Normalt tar det inte speciellt lång tid att byta ett fönster och under denna tid kommer inte den kalla utomhusluften hinna påverka inomhusluften speciellt mycket.

 

Processen för ett fönsterbyte

När du vill få hjälp med att byta fönster i Ludvika börjar du med att kontakta oss genom att boka ett hembesök via vårt formulär på vår hemsida. Våra hembesök är kostnadsfria samtidigt som du inte förbinder dig för något. Vid ett hembesök inspekterar vi dina fönster, kontrollerar förutsättningarna för fönsterbytet och hjälper dig att hitta de fönster som du vill installera. Därefter får du en offert, oftast redan på plats, där vi kan erbjuda dig ett fast och konkurrenskraftigt pris för ditt fönsterbyte i Ludvika. Efter att du har accepterar offerten så bestämmer vi ett startdatum och ett datum då fönsterbytet ska vara helt klart.

 

Installation av fönster

Den dag som vi kom överens om att starta påbörjar vi arbetet med fönsterbytet. Vi börjar med att beställa ut en container där vi kan slänga gamla fönster, karmar och annat byggavfall. Därefter plockar vi ut fönstren och river ut de gamla karmarna, utan att skada fasaden. Därefter monterar vi in de nya karmarna och lägger isolering mellan karmen och husfasaden. Därefter monterar vi foder och fönsterbleck, som ska leda bort regnvatten från fönstret, och slutligen monterar vi in de nya fönstren. Om det krävs så målar vi karmar och lagar eventuellt fasaden kring fönstret. Vi arbetar lugnt och metodiskt och tar vanligtvis ett rum i taget. Efter fönsterbytet utför vi en grovstädning och slänger gamla fönster och byggavfall i containern för bortforsling till en återvinningsstation.

 

Efter fönsterbytet

När vi är klara med fönsterbytet och allt byggavfall är bortforslat gör vi tillsammans med dig som beställare en besiktning av dina nya fönster. Skulle du vara mindre nöjd med något så åtgärdar vi det omgående. Efter att du godkänt vårt fönsterbyte lämnar vi över våra garantiåtaganden för vårt arbete och därefter så skickar vi en faktura på det överenskomna beloppet. Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdrag för ditt fönsterbyte. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 procent av våra arbetskostnader. Självklart gör vi avdraget direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med dina pengar samtidigt som vi tar över all administration av ROT-avdraget.

 

Fönsterrenovering

Utöver fönsterbyte kan vi också erbjuda dig fönsterrenovering. Det innebär att vi skrapar, lagar, lägger nytt kitt, byter ut trasigt glas i dina befintliga fönster och lägger ny isolering runt fönsterkarmarna. Ofta kan vi utföra en fönsterrenovering på plats, vilket innebär att vi arbetar med några fönster i taget. Är fönstren äldre med mycket utsmyckningar eller specialdesignade kan vi behöva ta med oss fönstren till verkstan för att renovera dessa där vi har tillgång till maskiner. Under tiden täcker vi in era fönster så att inte vind, regn eller fukt kommer in i fastigheten. En fönsterrenovering utför vi under vår, sommar och höst.

 

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

TC Byggtjänst är ett fönsterföretag i Ludvika som har utfört tjänster åt privatpersoner och företag under många år, vilket gett oss en hel del goda omdömen från våra tidigare kunder. Vi utför fönsterrenovering och fönsterbyte i Ludvika med omnejd till konkurrenskraftiga priser. Vi är specialister på fönster och kan utföra arbetet med stor precision, skicklighet och på ett säkert sätt. Dessutom har vi nödvändiga försäkringar och lämnar även garanti på vårt arbete. Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ert fönsterbyte, utan några förpliktelser.

Planerar du för fönsterbyte i Ludvika? Tveka inte att kontakta oss!

Vi på TC-Byggtjänst är fönsterexperter och det perfekta bollplanket inför ditt kommande fönsterbyte i Ludvika. Vi är ett serviceinriktat fönsterföretag som gärna underlättar ert val av fönster.